Portretfotografie

Een goede portretfoto spreekt; het is meer dan een registratie van iemand of een groep.

De foto moet herkenbaar en karakteristiek zijn. Er zijn vele vormen van portretfotografie: de kiekjes, de portretfoto op lokatie, in de studio en de groeps/familiefoto’s. Wij richten ons op de meer gestileerde portretten in de studio en op lokatie. Dat kunnen single, duo -of groepsfoto’s zijn waarbij spontaniteit en ideeën over -en weer bijdragen aan een ontspannen sfeer.

Desgewenst verzorgen we ook de afdrukken die we,aan de hand van alle foto’s, na de shoot, samen uitkiezen. De portretfotografie overlapt vaak het gebied van de fashion -en bedrijfsfotografie. Dat wil zeggen dat we, naast de portretfotografie voor particulieren, ook de portfolio-shoots voor modellen, en bedrijfsportretten verzorgen. Het is daarom belangrijk dat we goed overleg hebben over je specifieke wensen ten aanzien van jouw/jullie portret-sessie. Misschien wil je glamourfoto’s of een mode- reportage van jezelf op lokatie. Dat kan allemaal.

Ruijgfotografie is gevestigd in Amersfoort, stuur gerust een mail of bel als je vragen hebt over de mogelijkheden en de kosten.

Portretfotografie Collage